18. marraskuuta 2013

NOT LIKE THE MOVIES


Viikko sitten se vihdoin tapahtui. Heräsin mukavaan vapaapäivään perjantaina ja olin innosta revetä koska artpop julkaistiin kyseisenä aamuna. Hieman ennen kello yhtätoista odotin levykauppa äxän ovien avautumista. Väkeä oli hiukan ovella jo valmiina ja mua jännitti kauheasti saanko omani sieltä, vaikka hyvin epätodennäköistä se oli etten saisi sitä lainkaan. Sieltä mä sitten kävelin iloisena hymy huulilla kaksi artpoppia kassissani. Ostin deluxen sekä normi version tietenkin. Nettikaupassa olisi myynnissä myös muita versioita jotka himottais todella paljon. Odotus on siis nyt palkittu ja seuraavaksi odotellaan kiertueen alkamista.


Levy on ehdottomasti odotusten arvoinen, vaikka huonot arvostelut ovatkin pilanneet tämän ihan täysin. Suuressa soitossa on ollut ja tähän asti biisit Gypsy ja Venus kolahtavat muhun parhaiten. Tietenkään ei saa unohtaa ihanaa Donatellaa. Levyn booklet on todella kiva, vaikka pieniin kuviin hieman petyinkin. Bookletin kansi on ihanan kiiltävä ja mukavan tuntuinen. Deluxessa myös Itunes Festivaalien taltiointi on hieno plussa ja äänitys dvd:llä on sairaan hyvä. Suosittelen ehdottomasti!


Artpopin lisäksi mun mukaan on lähtenyt muitakin levyostoksia. Nälkäpeli oli alennuksessa anttilassa ja tykkään siitä niin kovasti, että olihan se pakko kotiuttaa ja katsoa uudestaan. Piin elämää on taas kehuttu niin paljon että oli pakko vihdoin itsekin se vilkaista. Todella hyvä ja tunteikas pätkä ja visuaalisesti hyvin toteutettu. Harmi kun en käynyt sitä vilkaisemassa 3D:nä. Katy Perryn The Movie Part Of Me oli myös ehdottomasti katsomisen arvoinen. Katselin sen itseasiassa lauantaina toista kertaa jo. Tykkään tämän kaltaisista lempiartistien dvd tuotoksista. Opin tuntemaan nyt Katya paljon paremmin. Suosittelen ehdottomasti Katyn musiikista pitäville. Ja mikä parasta, että Gagalla on littlemonstereille joululahjaksi tulossa samankaltainen dvd. Tuskin maltan odottaa sitä. 




2 kommenttia:

  1. Anonyymi13.33

    Artpop -albumin nimen pitäisi olla Artflop. Fakta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asiasta voi olla monta mieltä :)

      Poista

Kirjoita tähän!