3. marraskuuta 2013

MARRASKUUN OSTOSLISTAA


Farkkuliivin kaveriksi ajattelin kotiuttaa tuollaisen mustan bikerliivin johon tykästyin todella paljon. Hintaa tällä olisi vaivaiset 50€ sillä yleensä ovat tupanneet olemaan hyvinkin kalliita mielestäni. Mutta vielä harkitsen ostosta ja katson että tuleeko tuota käytettyä sittenkään niinkään. 


Nyt mä ajattelin ruveta hurjaksi ja kokeilla pitkästä aikaa näitä miestenpuolen extra slim fit farkkuja. Yleensä saan metsästellä sopivia farkkuja ikuisuuden ja lopulta löydänkin naistenpuolelta kaikista sopivimmat. Mä oon ehdottoman tarkka siitä, että housut on mukavan kireät ja korostaa mun jalkoja paljolti. Jännitykseen jää että tuleeko hyvä vai täysin turha ostos. Mallin jalassa näytti kyllä aika lupaavalta. 


Ehdottomasti iski silmään tämä kiva t-paita ihanalla painatuksella. Voisi olla paljonkin käyttöä tälle kun kuviointi on todella mieleinen ja helppo sulattaa mukaan muihin. Laitetaan mietintämyssyyn ehdottomasti. 

Nyt on paitakuume korkeimmillaan. Aivan sairaan ihanalla kauluksella oleva pitkähihainen on ehdottomasti laitettava tilaukseen. Jokseenkin mukavan rennon oloinen ja tyylikäs sinänsä. Näyttävän kaulakorun kanssa voisi tulla hyvää jälkeä.

Huppareita ei ole tullut pitkiin aikoihin ostettua taikka sitten käytettyä. Aattelin ihan että olisi kiva pitkästä aikaa ostaa uusi ja pukea päälle. Siispä tämä vaihtoehto tuntuu erittäin oikealta ja varmasti tulisi käyttöä. Halvalla tämäkin vain 20€.

Mitä mieltä olette marraskuisesta toivelistasta, tulisiko näistä jokin ehdottomasti hommattava? Kauhean vaikeita päätöksiä taas joutuu vutvimaan HELP ME!

3 kommenttia:

  1. Anonyymi0.59

    Hieno liivi, kannattaa ostaa :) yleensähän noi on niin tyyriitä

    Mitäpä tykkäät tästä? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=YqY2_G_1Qtk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. shakira on taitava nainen ja arvostan häntä artistina paljon! muhun hänen tuotanto ei vaan iske kovinkaan paljoa :(

      Poista
  2. Anonyymi22.14

    noi kaikki on tosi kivoja ja just sun tyylisiä, mut tuo liivi on kyl tosi hieno! :3

    VastaaPoista

Kirjoita tähän!