16. syyskuuta 2013

SÄÄLITTÄVÄ SYKSY



Syksyistä alkuviikkoa kaikille! Tänään on ollut aamusta lähtien kyllä niin syksyistä että sieltähän se tulee vaikka väkisin. Hiukan viileämpi ilma pakotti mut laittamaan jo neuleenkin päälle. Oikeastaan ihan mahtavaa, mutta toisaalta haikeaa. Tuskin enää pystyy pelkkiin sortseihin ja t-paitaan pukeutumaan. Yleensä ajattelen näitä vuodenaikoja vaan pahalla mutta tänään kuitenkin vaan iloitsin ajatuksesta.



Viikonloppu vierähti kovin nopeasti kuten aina. Vihdoin ja viimein olin Tampereella kokonaisen viikonlopun. Perjantaina hiukan viihteen merkeissä käväsin tanssahtelemassa yöelämässä ja mukavaa oli. Tutustuin uusiin ihmisiin ja aamuyön tunneille vedettiin jalkoja koreaksi. Lauantaina ei mitään erikoista tekemistä niin ollutkaan. Sunnuntai menikin eräiden lattioiden parkettia asentaessa. 


Tosiaan tänään tuli puettua äkkiseltään tuollainen raitaneule. Näin ollaan siis korkattu viileämmät ilmat ja tuleva syksy. Toivotaan että saadaan vielä paljon kuvattua ulkona syksyisiä kuvia, koska talvella jää kuvaaminen vähemmälle kylmien ilmojen takia. En voi sietää pakkasia ja sitä kun joka paikkaan tärisyttää kylmyyden takia.

Minä itse postausta oon väsännyt jo pitkään. Jostain syystä sen kirjoitus on keskeytynyt joka kerta, kun muiden hommien tekeminen on laitettu etusijalle. Toivottavasti nyt sais jonkinlaista postausta aikaseksi. Olisiko teillä jonkinlaisia ehdotuksia? 

Mukavaa viikkoa kaikille!   




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän!