3. elokuuta 2013

we could belong together ARTPOP


Teksti sisältää paljastuksia. Niin se vain on että kohta saadaan uutta musiikkia meidän äitimonsterilta. En tiedä pysynkö enää edes nahoissani koska meinaan tulla hulluksi tämän jännityksen kanssa. Uusi levy tulee olemaan tämän vuoden musiikin kohokohdista. Samalla Gagan tyyli ja tuotanto eroaa selvästi. Muistan nähneeni ensimmäiset päivämäärät julkaisuista ja olin niin valmis juhlimaan ja iloitsemaan siitä. Odotus on ehkä suurempi kuin Born This Wayn aikaan. Se levy on kuitenkin niin sanoinkuvaamattoman upeaa ettei riitä kertomaan. Malttamattomana olen jo lukenut faktoja levystä, saanut selville virallisia biisien nimiä, mahdolliset duetot ja pari lyriikkaa. Mua harmittaa suuresti että youtube on täynnä jo kaikenlaisia feikki audioita. Odotellaan nyt vaan sitä julkaisua ja kunnioitetaan Gagan päätöstä. Toivon suuresti ettei ensimmäinen single The Applause vuoda nettiin jo ennen aikojaan. Pahoin pelkään kuitenkin kun odotus on niin suuri meillä littlemonstereilla. 


Uusimmat kuvat kertoo kyllä paljon. Gaga näyttää niin naturalin upealta ja ihmeellisesti jokaisessa kuvassa ei oikein olla osattu pukea vaatteita päälle. Levy tulee olemaan enemmän elektronista ja jumputus täytteinen paketti. Kuvat on kyllä hyvin kuvanneet tulevaa. Itse en lisäilisi mitään eritysempää kuviin vaan näin on paremmin kuin hyvä. 


Gaga näyttää todella hyvältä ilman ylimääräistä turhaa meikkiä. Toivottavasti ARTPOP pukeutuminen ei kuitenkaan jätä edelleen kylmäksi. Lähiaikoina Gaga on pukeutunut musta jokseenkin tylsästi. Mutta se mitä eniten odotan levyltä olisi kunnon kaunis balladi mitä Gagalta ei olla saatu oikeastaan ollenkaan. So Happy I Could Die ja You And I eivaa riitä mulle todellakaan. En vain jaksa uskoa että tällaiselle elektroniselle tanssi levylle saataisiin sovitettuun vähän kauniimpaa itkubiisiä. Princess Die ja mahtava Stache eivät taida päästä levylle ollenkaan. Oikeastaan varmaa on se että Stache ei ole siellä koska Zedd on jo julkaissut omansa levyllään ilman Gagaa.

Mä en muuten pitäisi sitä yhtään huonona ideana jos alkaisin kirjottmaan jonkinlaista Gagablogia tämän ohella. Seuraan vaan kaikkea niin paljon ja pysyn ajantasalla. Harmillista vain että meidän suomalainen Gagafoorumi on hiukan hiljentynyt tässä vuoden aikana eikä keskustelu ole enää niin aktiivista kuin ennen. Siispä lisään lopuksi linkin josta voitte rekata vaikka itsenne mukaan keskusteluihin jos kiinnostuitte. Meillä ei ole bannerikuvaa syystä että kukaan ei ole saanut aikaiseksi sitä tekemään. 

Odotellaan Applausea vielä muutamia päiviä ja sitten se soimaan niin että kaikki kuulee. ''Put your hands up make 'em touch A-P-P-L-A-U-S-E'' 

2 kommenttia:

  1. KYLLÄ Gaga blogille ! ja aa mäkin niin ootan tota levyy ♥ harmi ettei voida fiilistellä sitä sit yhessä )::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tottakai me kaikki fanit voidaan yhdessä fiilistellä:) mut tosiaan tää odottelu on iha sairasta välillä:D

      Poista

Kirjoita tähän!