1. elokuuta 2013

SELITYKSIEN MAKUA

Mahtavaa elokuun ensimmäistä päivää kaikille! Kesä on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin ja mullakin on vain enää reilu viikko lomailua. Tuntuu tämänkin kesän menneen ihan sairaan nopeasti ohitse, mutta onneksi vielä saadaan nauttia tästä. Mun blogi on mennyt pientä vuoristorataa tässä koko kesän aikana. On käyty vähän ylämäkiä ja hitusen enemmän taas alamäkiä. Koko kesänä ei ole tullut kuvattua paljoa mitään ja blogissa ei olla pysytty yhtään ajantasalla. Innostus on kadonnut jonnekkin mistä en ole sitä enää löytänyt ja oikeastaan koko elämäntilanne on ollut kokoajan sairaan stressaavaa ja täynnä valintoja. Myönnetään että parikin kertaa on käynyt mielessä lopettaa tämä koko sivusto. Toisaalta oon saanut paljon tuimia katseita että en haluaisi tästä kuitenkaan päästää irti. Katsotaan vielä mitä tulevan pitää ja oletteko te mitä mieltä asiasta. Ehdotuksia, ideoita ja muuta viestiä olisi hurjan kiva saada juuri tässä tilanteessa teiltä. Kauhean hiljaista porukkaa on ollut. 

Mutta jos kertoisin hiukan kuulumisia näin pitkän tauon jälkeen taas. Hiljattain munki aika täällä kotinurkilla alkaa käymään vähiin kun maanantaina alan tekemään lähtöä tampereelle. Kohta alkaa koulut ja mulla ei vieläkään ole asuntoa sieltä. Nyt lähdetään katselemaan mahdollisia näyttöjä ja jos oma pikku kotipesä sieltä jostain löytyisi. Pitäkäähän mulle peukkuja. Itse uusi koulu ja kuviot jännittää hurjan paljon. Oikeastaan se jännitys on piiloutunu tuon stressin ohella onneksi. Uusi koulu ja uudet ihmiset jännittää tietenkin ja oikeastaan en tunne ketään. Parhainta on kuitenkin aloittaa kaikki aivan uudelta pöydältä koko kaupungissa ja muistella sitten asioita mitä tänne jää. Pitkän matkan takia matkustelu tänne jää vähän harvemmaksi. Tuskin maltan odottaa kun saan avaimet ensimmäiseen omaan asuntoon ja kaikki sisustusideat pyörii päässä. Vaikkakin kaikki ajallaan tehdään ja opiskelu on aina etusijalla kaikessa koska senhän takia mä sinne oon lähdössä. Muita suunnitelmia ei ole vielä tiedossa.

Elokuusta on kyllä suuret odotukset. Kuten teksti on nyt kertonut, että paljon on uusia asioita tiedossa. Oon aina pitänyt elokuusta. Siitä on aina oikeastaan pitänyt itse tehdä mieleenpainuva ja hieno. Toivottavasti onnistun siinä tänäkin vuonna. Uskon lämpimien ilmojen vielä sallivan ja nautitaan vielä loppukesästä ja otetaan ilo irti. Vaikkakin mielessä pyörii liikaa kaikenmaailman asioita. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23.47

    Moikka! Kiva saada sut Tampereelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeii=) mustaki on nyt kiva olla tamperelainen.

      Poista

Kirjoita tähän!