11. huhtikuuta 2013

ONLY KNOW YOU'VE BEEN HIGH WHEN YOU'RE FEELING LOW



Eilen oli mukava päivä. Oikeastaan mä ajatteli vaan nysväilä kotona katsellen leffoja, mutta sitte Hanna rohkaisikin mut lähtemään sen kanssa kaupungille. Olihan ulkosalla taas hyvin kaunis ilma. 

Mä mietin kotona tosi kauan vaatteita mitkä pukisin päälle. Aattelin että matkalla tulee varsin kuuma, joten villatakin alle laitoi pelkän Jack&Jonesin t-paidan ja nuo korut. Musta nuo korut samassa sopii tosi hyvin yhteen ja vieläpä tuon paidan kanssa.




Aattelin että voisi käväistä imatran ainoassa kunnon kahvilassa eli Pregossa. Sieltä saa maukkaita ruokia ja kaikenlaisia juomia. Aattelin herkutella mun lemppareilla. Siihen kuuluu päivän patonki ja cappuccino. Hintatasoltaan rahapussit ei tykkää tuosta paikasta, mutta viihtyisä ja tuotteet on hyviä.



Loppupäivä menikin sitte kaupoilla ja hengailessa kaupungilla. Hannalla vietettiin iltaa lopuksi, kun ulkona alko viilentyä niin hurjasti. Viikko on muuten sujunut hyvin. Koulua ja loppuviikot töitä. Ajankulku on taas jotai ihan käsittämätöntä. Mukavaa viikonloppua kaikille! =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän!