6. maaliskuuta 2013

UUSIA KENKIÄ TAMPEREELTA


Mulla oli tarkoitus ostaa loman aikana uudet kengät. Vietin puolet lomastani tampereella ja sieltähän oli oivallista löytää ne uudet kenkulit jalkaan. Mielessä kävi kokoajan valkoiset conversen tennarit ja nehän lähti sitten mukaani sieltä koskikeskuksen kookengästä. Hieman niitä oonki jo käyttänyt tuolla jäisillä teillä. Märillä ja loskakeleillä on sitten muut kengät käytössä, koska noista uusista jo huomaa hiukan käytön jälkiä. 

Converseja tullaan hankkimaan lisää, koska kyseiseltä kookengältä löyty hirmuisen hienot valikoimat. Mieleeni jäi erityisesti yhdysvallan lipun kuvioiset tennarit. Kesäksi siis on saatava vielä parit lisää, koska noilla valkoisilla en pärjää. Mustatkin ovat tuolla kaapissa, mutta hyvin heikossa hapessa.

Toiset mustat tennarit löyty H&M:ltä jota en voinut koskaan kuvitella. Oon usein katsellut kyseisestä kaupasta kenkiä, mutta aina ne on ollu jotenkin liian ns. huteroisen näköisiä. Nyt valikoimasta löytyi vain 15€ mustat tennarit ja näitä oli siellä myös erinvärisinä. Ehdottomasti haen näitä lisää aikanaan jos pitkään hyllyköissä siellä ovat. Kyllä odotan innolla myös kevään ja kesän kenkiä, vaikka nuo sitä jo ovatkin. Ei passaa käyttää kylmillä pakkasilla noin ohuita kenkiä. Tai noh, mä en oo koskaan käyttänyt sään mukaisesti kenkiä jalassa.


6 kommenttia:

  1. Aargh !! :D Ite ois tarkotus käydä lähipäivinä ostamassa uudet kengät, ja haaveilisin all starseista, mut oon tunnetusti niin ''rikas'' et taitaa jäädä loppukesään ne :D Tykkäsin nuista valkosista :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kunhan saat aikanaan :)

      Poista
  2. Anonyymi20.15

    Grr.. Oot komee ;)♥

    VastaaPoista
  3. Anonyymi19.02

    hyvä kenkämaku sulla! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta paljon :) mä en ennen tykänny ostaa ollenkaan kenkiä, mutta nyt alan pääseen mukavasti vauhtiin.

      Poista

Kirjoita tähän!