22. joulukuuta 2012

JOULUKUUN LÖYTÖJÄ

:
:
:
:

Mahtavaa lauantaita kaikille! Meitsi taas mielenkiinnolla halus katsella vähän vaate tarjontaa tuolla netissä ja sieltähä löyty vaikka mitä mielenkiintosta joita voisin kivasti napata itsellenikin. Pääosin Asokselta ja H&M:ltä nämä kaikki. Ensiviikolla reissaan kohti tamperetta ja toivottavasti vaikka sieltä reissulta voisin löytää hiukan samantyyppisiä kuteita mitä nyt löysinkin. Kertokaa te ihmeessä teidän suosikkinne? Kyllä tuo viides asu on tällä kertaa mun lemppari :)  

2 kommenttia:

  1. Anonyymi16.07

    Noi sopisi kyllä sulle ihan loistavasti :--) toi viides asu on munkin lemppari (jos siis tarkotat tota missä on toi takki mis on leokuvioo) mut toivotaan että löydät itsellesi tuollaisia kivoja vaatteita :--) pistele sitten tänne blogin puolelle asukuvia tampereen ostoksista ;--) mutta joo, hyviä jouluja sulle petu, ja ihanaa uuttavuotta :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia niin mustaki =) tarkoitin juuri sitä takkia. pistän varmasti ostoksia ja tampereen reissusta muuutenkin kuvia ja kuulumisia sitten tänne :) mahtavaa joulua ja uuttavuotta sullekki! ^^

      Poista

Kirjoita tähän!