6. kesäkuuta 2013

PÄÄTTÄRIT JA VALOKUVAUSTA


Wiii! Viime lauantaina se sitten tapahtui että mäkin sain päätettyä mun kouluni tuossa ammattikoulussa. Lauantai aamuna fiilikset oli huikeat, vaikka mun silmät oli väsyneimmät kuin koskaan. Koululla istuttiin ison pöydän äärellä ja kuunneltiin opettajien puheita. Mulla oli sairaan kuuma ja huono olo. Ei se kuitenkaan haitannut, koska päivän odotukset oli niin korkealla. Mitään erikoisia suunnitelmia ei kuitenkaan ollut. Illalla istuin hetken kavereitten kanssa meidän terassilla nauttien kesäillasta ja hyvästä seurasta. Myöhemmin suunnattiin puistoon katsomaan mikä meininki siellä oli ja eipä se kyllä paremmaksi ollut muuttunut sitten viime vapun. Toisinsanoen ei enää kiinnostanut se meno siellä ja lähin todella aikasin kotiin viettämään loppuiltaa. Ihan mukavaa muuten olikin. En mä kaipaa mukaviin iltaan mitään sen kummempaa tekemistä ja erikoisia tapahtumia. Nyt kesä on alotettu ja lomailu saa luvan alkaa. Juhlien asuna toimi Dressmannin musta kauluspaita ja musta liivi. Kaulakoruna rukousnauha ja valkoiset farkut. Valkoisen hatun ostopaikasta ei ole mitään muistikuvia valitettavasti. 





Ensimmäiset lomapäivät meni armottomalla juhlimisella läpi joista ei oikein erityisemmin ole mitään kerrottavaa. Kuitenkin pari päivää sitten suuntasin ystäväni kanssa kaupungille. Tarkoituksena oli käydä jäätelöllä ja suunnattiin sitten Rossoon. Huvittavasti mietin sitä Rosson jäätelön kokoa hinnan suhteen. Imatran Rosso äänestettiin suomen parhaaksi Rossoksi muuten tässä lähiaikoina. Jäätelöiden jälkeen suunnattiin valokuvaamaan erään pienen sillan luokse kesäteatterin läheisyyteen. Napsin ystävästäni huvittavan paljon kuvia ja välillä saikin nauraa koko touhulle. Meille ei kuitenkaan riittänyt kotiseudun kuvauspaikat vaan päätettiin suunnata lappeenrantaan satamaan. Auringon melkein laskiessa satama näytti aivan sairaan upeelta ja vielä paremmalta kameran linssin läpi. Niitä veneitä oli suuri määrä ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Jännää että pienikin hetki pois imatralta saa mut tuntemaan niin onnelliselta. 





Perjantaina mä suuntaan taas kohti tamperetta ja alotan loman ensimmäisen reissun sinne. Tällä kertaa aion viihtyä hieman pitempään siellä ja voi olla että tuun käväseen imatralla taas vasta juhannuksena. Toivottavasti tulee taas upea reissu ja nythän on kesäkin ja paljon enemmän mahdollista duunailla vaikka mitä. Mua saa tulla moikkaileen jos törmäilee kaupungilla. Tapaan uusia netti tuttavuuksia kyseisellä reissulla mikä on todella upeeta ja en malta odottaa näkeväni heitä. Toivottavasti myös ilmat suosii tällä reissulla. Luvassa postauksia ja ehkäpä jotain yllätyksiäkin. 

Lisäilin myös lukijalistan alapuolelle pienenmoisen äänestyksen jossa pääsette vaikuttamaan. Jos jokin muu vaihtoehto iskee mieleen niin kertokaa toki mulle kommentilla ja katsellaan jos toteutan sen. Mahtavaa loman ensimmäistä loppuviikkoa! ^^

4 kommenttia:

  1. Anonyymi20.48

    Onnea valmistumisesta! :) Täytyy sanoa, että vaikka yleensäkin olet hyvännäköinen, niin näissä kuvissa olet kyllä TODELLA kuumis! Mukavaa kesää sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia paljon kommentistasi=) sait mut hyvälle tuulelle. Mahtavaa kesä myös sullekkin!

      Poista
  2. oi vitsi ihan super upeita kuvia susta taas :)!! ja muutenki tulin iloseks kun huomasin tän uuden postauksen ku oottelen aina näitä innolla, koska sulla vaan on niiiin paras blogi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kivaa että uudet postaukset jaksaa aina piristää(: kiitos!

      Poista

Kirjoita tähän!