25. toukokuuta 2013

TIME TO CHILL




Hieman kuvia vielä viimeviikolta jolloin aurinko paisto kirkkaalta taivaalta liiankin upeasti. Oon saanut nyt hurjasti väriä mun ihoon ja alan pääsemään pikkuhiljaa tavoitteeseen. Rusketus on osaksi auringosta saatu mutta suurimmanosan feikkiä eli itseruskettavaa. Näissä kuvissa sitä ei vaan vielä huomaa. 

Viimeviikolla tuli hengattua siis paljon kaupungilla ja nauttien siitä auringon lämmöstä ja kirkkaudesta. Mäkkärissä käväsin ennätyksellisen useaan otteeseen. Oikeastaan mitään erityistä en puuhastellut. Puin päälleni hiukan värikkäämpää päälle sään takia. Jaksan vieläkin hehkuttaa siitä, kuinka onnellinen oon taas saadessani pukea sortseja jalkaan. Kohta olisi operaatio uudet sortsit vanhoista housuista joista tulee varmasti upeat. Sortseja ei tuu koskaan olemaan liikaa.

Mitäs muuta kuuluu? Hyvää kuuluu. Ensiviikko vielä rutistetaan koulussa ja töissä, mutta sitten päästään sinne odotetulle kesälomalle. Mulla on varmaan alkusuunnitelmat suunnata melkein välittömästi (yllätys yllätys) tampereelle. Olis kyllä todella kiva saada joku käymään myös siellä. Uusia ihmisiä ois tosi kiva tapailla reissulla ja muutenkin hengailla paljon kavereitten kanssa. Tulkaa moikkailee ihmeessä jos nähdään samoilla mestoilla. Viimereissulla mua tultiinkin tervehtimään mikä oli tosi siistiä. 



Tässäpä vielä asukuvat takin kanssa ja ilman takkia. Värikästä siis on ja jotenkin muistot palas mieleen laittaessani tuon pinkin paidan päälle. Käytin ennen todella paljon tuon värisiä paitoja ja niitä on kauhee kasa lojumasssa vieläkin tuolla vaatekaapilla. Mutta itse tykkään tästä piristävästä asusta tosi paljon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän!