12. kesäkuuta 2013

HERKUTTELUA AMERICAN DINERISSÄ



Tänään kävästiin herkuttelemassa kummin ja serkun kanssa tampereen finlaysonilla kyseisessä american dinner ravintolassa. Näissä ei ole paljoakaan tultua käytyä kun imatralla ei tällaisia ole tarjolla olleenkaan. Viimeksi tuli käytyä samanlaisessa ravintolassa mutta eri paikassa. Edelleen tykkäsin kovasti. Lounasaikaan saa täyttävät annokset hyvällä hinnalla. Asiakaspalvelu oli ihan mukava ja ruoka maittavaa. Jos ajatellaan että mäkkärin aterian saa samoilla hinnoilla kuin tämän jota tänään söin, niin ehdottomasti valitsen tämän järkevästi.



Elikkä itse nappasin lounaslistasta tomaatti-mozzarellabroileria jossa pestoa ja ranskankermakastiketta ranskalaisten kanssa. Muut valkkasi sitten itselleen hamppariateriat.



Elikkä paikka sijaitsee tampereen keskustan Finlaysonilla. Rakennus sisältää paljon muitakin ravintoloita joissa olis vielä kiva käydä. Suosittelen käväsemään ja vilkasemaan vaikkapa huvinvuoksi. Viimeisessä näkyy The Grill ravintolan ulkotilat jossa on myös tultu syötyä pariin kertaan hyvät herkut. 

American Dinerin kotisivuille pääset vielä (tästä) jos kiinnostuit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän!