18. huhtikuuta 2013

UUSIUTUMISTA JA IDEOITA

Lumet on sulanu jo ihan sairaan nopeeta vauhtia ja vettä satanut jonki verran. Tänään töissä viedessäni roskia roskikseen, mä tunsin sen kevään auringon lämmittävän mun jalkoja ja melkein jo kuvittelin itteni rannalla makoillessa laineiden roiskiessa rantaa. Mielikuva hävis aika nopeesti päästä, kun olinki jo keittiössä vastaanottamassa tiskiä tiskikoneesta.

Viikko sitten vietin aika paljon aikaa kaupungilla. Kiertelin kauppoja monta päivää putkeen, vaikka mun rahapussi sanoikin mulle etten saisi ostaa yhtikäs mitään. Seurailin mun kavereiden ostoksia ja itse vaan ihailin kaikkia vaatekappaleita joita oli taas tarjolla. Näistä mielikuvista mulle tuli tänään ajatus uusiutumiseen. Mahtavaa aikaa siihen on juuri tämä kevät ja kesäaika. Uusiutumisella tarkoitan nyt hiukan uusia tavoitteita ja vaatetuksen korjaaminen uuteen olisi ihan tarpeessa. Tänä keväänä ja kesänä mulla tullaan todennäköisesti näkemään päällä jos jonkinlaista uutta. Jotain sellaista mitä en oo koskaan kuvitellut pukevani päälle. 

Pukeutumisella aion panostaa etenkin sortseihin kuten viimekesänä. Mulla pursuaa vaatekaappi erinvärisistä ja tyylisistä sortseista joiden pukemista tuskin maltan odottaa.

Oon aina ollut hulluna kaikenlaisiin toppeihin. Oikeastaan mulla on aina nähty vain kireitä toppeja, mutta nyt haluan jotain hiukan rennompaa ja löysempääkin. Löysemmät ja rötköttävämmät on kuumuudenkin kannalta paljon paremmat, koska kireät topit hiostaa todella pahasti ihoa. Vaatekaupoissa aion kiinnittää huomioni etenkin toppeihin joissa on kivoja kuviointeja ja kuvia. 

Jotkut varmaan muistavat tarkasti, että tykkään asusteista. Koruja on kerääntynyt hurjasti tuonne kätköihin ja kaikenlaisia helyjä tykkään pukea päälle. Hattuja on myös kiva käyttää, mutta yleensä vain jos en jaksa laittaa hiuksiani. Saattaa olla että kesällä lyhennän hiuksia aika radikaallisesti (vinkvink) joten hatut ovat kova sana sitten. Mutta nyt itse asian ytimeen. Eli erinlaiset lippikset ei oo ollu mulle kauheen mieluisia. Oon yrittäny ostaa vaikka minkälaisia, mutta jotenkin ne näyttää pöljältä mun päässä eikä koskaan muokkaudu mun pään mukaan. Nyt asiaan voisi yrittää tehdä muutosta ja keksiä jotain kivaa.

Kesän Pärnun reissua en malta odottaa kauppojen kannalta, koska viime reissulla mulla lähti vaikka minkälaista mukavaa mukaan sieltä. Nyt vain rauhassa katselemaan kaikkea mukavaa ja kesää odotellessa voisin vaikka yrittää vihdoin ja viimein kerätä kaikki turhat vaatteet tuolta pois ja vähän myydäkkin jotain. Yleensä se vaan tuntuu niin kauhealta luopua noista vanhoista vaatteista. 

Ainiin! Teitä lukijoita on sadellut jostain taas tuonne listoille ja haluan toivottaa teidät tervetulleeksi tänne :) Kohta jos laitettaisiin pystyyn kysymyspostaus ja vastaukset ihan videon kera, miten olisi? 

4 kommenttia:

 1. OOOh noi shortsit ja lippikset niin sopis sulle ! Ja toi toppi ja apua mitä vaatteita O_O
  Näyttäis sun pääl iha täydellisiltä !
  Haluun tollasen niitti lippiksen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla:)

   Oon kauan jo himonnu noita lippiksiä ja pakko kyllä hankkia. Tuskin maltan odottaa uusien vaatteiden ostoja :p

   Poista
 2. mistä noi tähtishortsit on mä haluun kans! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M:ltä on nuo sortsit ja voi niin mäkin haluun :p

   Poista

Kirjoita tähän!