15. lokakuuta 2013

KATSAUS UUSIIN PAITOIHIN

Tässä viimepäivinä on tultu reissattua kyllä junalla aivan tuutintäydeltä. Oikeestaan suurinosa mun ajasta viikonloppuisin menee vain junassa istuskellessa. Monenlaisissa paikoissa tulee käytyä, mutta mitään ihmeempiä ei tartu mukaan. Kuitenkin Tampereen kaupoilta on lähteny viimepäivinä mukaan mukavia paitoja. Huomasin että paitojen suhteen tarvitaan pientä päivitystä, koska suurinosa alkaa jo pahasti kyllästyttämään. Kurkataampa siis mitä sieltä kaupoilta on tarttunut mun käsiini kotiutettaviksi. 

Tämä tähtikuvioilla ja mustavalkoisilla väreillä luotu komeus oli pakko ottaa mukaan Tampereen koskikeskuksen Carlingsista.

Mitä olisikaan syksy ilma kunnon neuleita? Juuri näihin neuleisiin oon tykästynyt. Ihanan pehmeää materiaalia ja väriltään juuri oikea. Kaulus on myös mukava lisä, vaikka välillä vähän hankala onkin. H&M:stä lähti mukaani välittömästi.

Tämän paidan ostamista ei kyllä kauaa mietitty. Aivan sairaan ihanat värit ja kyllähän tämä JC:n naulakosta piti kotiuttaa omaan vaatekaappiin. Samana iltana se olikin jo käytössä baarin tanssilattialla. 

Tää tähtikuviointi vaatteissa on hurmannut mut ja aika pahasti. Ei kuitenkaan passaa jokaista tähdellistä vaatetta ostaa ettei kerry liikaa. Tää oli niin kivan rento päällä, että nappasin mukaan Koskikeskuksen Carlingsista. 

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä edelleen t-paitaa ja tämäkin ihan värin ja kuvioinnin takia. Helposti sulautettava muihin vaatteisiin. Aika tällainen perus t-paita. Tämä lähti mukaan Hämeenkadun H&M:stä. 

Jonkinlaiset pitkävartisen kengät olisi kiva löytää talveksi kun omat maiharit alkaa olemaan jotenkin ruman näköiset. Talvitakkia ei myöskään osteta, koska samalla takilla menen vielä tämän talven. Mites sielläpäin? Onko jo hamstrailtu talveksi vaatepuolta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän!